Veckans easter egg! # 8 (Obehag i Candy Crush)

Tänkte ta en lite annorlunda easter egg idag, och det handlar om det populära spelet Candy Crush saga. Ja, det finns faktiskt en liten även i det spelet!
Varje gång någon spelar dator versionen av Candy Crush är det 0,1% chans att rösten säger ''Divine'' på ett annat vis, det är alltså 1 på 1000. Den ska vara väldigt sällsynt.
Den rösten var från början orginal rösten till ''Divine'', men utvecklarna bestämde sig att byta för de ansåg att den var obehaglig/läskig. 2013 la de in den som en easter egg i spelet.
Många spelare som har stött på den har skrivit att den var obehaglig, om man ser ett klipp med det är det såklart inte samma sak för man är beredd på det, men dyker det upp utan att vara beredd är det en annan sak. Ett citat från candycrush.wikia.com säger:
''It is not scary to watch on a video, but when it happens in-game, it has been known to be extremely scary, and as it is a very rare occurrence, by the time one encounters it for the second time, it is just as scary''.
 
Den kan lättast upptäckas på level 252 eller 666 (oväntat?) då det är väldigt lätt att få ''Divine'', nästan vid varje drag. Dock rekomenderas det inte att försöka hitta den för det är väldigt tidskrävande, det är ju ändå 1 på 1000.
 
Här kan ni själva lyssna på den, är man inte beredd kan det säkert vara lite obehagligt.

 
 
#1  #2  #3  #4  #5  #6  #7  #8  #9


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: