Klar med Alien Isolation

Som rubriken säger, nu är jag klar med Alien Isolation. Det var ett sjukt grymt spel, kändes dock lite kort, bara 18 levlar, man hade velat ha lite mer, men samtidigt var det helt perfekt. Vill man spela det längre kan man ju alltid sätta det på den svåraste svårighetsgraden. Tyckte att på bara normal så fick jag utbrott och blev sjukt irriterad...och så är där två svårighetsgrader till efter normal...ellerhur att jag kommer kunna fixa det, kommer ta sönder något innan jag har klarat level 2.
Tyckte att de hade satt save points väldigt snyggt också, för man kan inte spara när man vill, dör man så hamnar man på sin senaste save, vilket bidrar till irritationen att få göra om samma sak igen och höra samma konversation om och om igen... Save points ser ut som en nödtelefon som är plaserade här och var med lagom mellanrum, var gång man nådde en ny så kände man sig lycklig igen.
 
 
 
 
Det andra game modet provade jag i typ 2 minuter, slutade efter jag dog första gången, det var lite olika challenges, stänga av det där och öppna den där och springa dit, som typ hela storyn var. Men det bidrar lite till spelet ändå för där finns verkligen inget annat att göra efter spelet är slut, mer än att spela om det och det känner man kanske inte riktigt för direkt.